La cuina d’Àlex López, a mig camí entre Vilanova i Jordània

A l’Àlex López, cuiner del restaurant vilanoví el Groc, i que dirigeix amb la seva germana i un tercer soci, se l’ha pogut veure recentment en un espai de cuina de la televisió jornada explicant com es fa una paella. La seva aparició a la televisió jordana no és gratuïta, ja que aquest és un país que l’Àlex López coneix bé, perquè des de fa uns mesos hi va sovint per motius de feina. Concretament fa d’assessor per a un dels principals grups de restauració del país, que gestiona multitud de locals d’oci i restaurants de tot tipus. Ell ajuda a confeccionar les cartes i realitza classes de cuina per a professionals d’aquests restaurants. En aquests moments viatja a Jordània periòdicament per assessorar-ne un de cuina espanyola i d’aquí a uns mesos farà el mateix amb un altre restaurant. Ell es presenta com un exemple més de l’alta mobilitat que assegura està tenint el seu sector, i no per culpa de la crisi i la necessitat de trobar feina a l’estranger, sinó per l’interès internacional que actualment hi ha per la cuina espanyola.

La cuina d’Àlex López, a mig camí entre Vilanova i Jordània

Comentaris (0)