Al dia esports 29-09-2014

Un gol de David Bauli al llindar del temps reglamentari li dóna la victòria al CF Vilanova, en la visita del CDC Torreforta (1-0). Els de Manel Rodríguez es van mantenir vius gràcies a les bones intervencions del porter Jordi Fernández, i en l’últim suspir, el gol de Bauli va significar la primera victòria de la temporada a casa en un partit molt condicionat per la pluja. Analitzem tot el que va donar de sí la jornada, des de tots els angles i amb tota mena de detalls, des del missatge d’ànims de la plantilla vilanovina al seu capità lesionat, Marc Raventós; passant per les actuacions individuals i l’MVP RD Impagos de la jornada; també escoltarem les valoracions del tècnic Manel Rodríguez i descobrirem alguna anècdota interessant més.
De la resta d’informacions, destaquem el fitxatge de Delfí Ferreres (ex CF Vilanova i ex CF Cubelles) per la UE Rapitenca de 1a Catalana.
I en hoquei, felicitem un Noia Freixenet amb molt accent vilanoví, que va proclamar-se campió de la Copa Continental al derrotar als penals el FC Barcelona.

S'ha consultat 63 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia esports 29-09-2014

Comentaris (0)