Al dia notícies 09-04-2018

Els canvis entorn la mobilitat a la façana marítima de Vilanova sembla ser que agraden a les dues parts. Ajuntament i veïns han anat consensuant el projecte que està pendent d’alguns serrells

El PSC a Vilanova també obrirà una ronda de contactes amb les diferents formacions polítiques de la ciutat per sondejar la possibilitat de crear un govern alternatiu, després que divendres passat es fes oficial el trencament de l’executiu vilanoví entre PdeCAT i socialistes.

A Cubelles, PSC, PP i Cubellencs-FIC reclamen de nou que el govern els respongui a les preguntes en relació a la cessió dels terrenys per ubicar-hi l’aparcament de caravanes.

El desnonament en un pis del carrer Masia d’en Frederic de Vilanova ha quedat suspès fins a nou avís.

Després de tres mesos d’obres, la plaça de la biblioteca de Ribes ja té nou aspecte.

Jornada festiva i reivindicativa a Les Roquetes, per reclamar noves mesures i més recursos per facilitar la inclusió de les persones amb trastorn de l’espectre autista. Ho organitza l’associació comarcal «Autisme amb futur» que agrupa una cinquantena de families.

L’Associació Edmaktub, amb seu a Vilanova, porta noves imatges captades aquests dies sobre els rorquals comuns que passen la primavera a les costes del Garraf.

Actuació aquest diumenge al Vendrell dels Bordegassos que segueixen estrenant castells i rodant la gamma de set, que a més ha incorporat el primer quatre amb l’agulla de l’any.

S'ha consultat 26 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 09-04-2018

Comentaris (0)