Al dia notícies 10-04-2018

Macrooperació de la guàrdia civil contra el trafic de drogues i el blanqueig de capitals. Hi ha hagut fins a 24 registres i 14 detinguts, un d’ells a Vilanova.

Operatiu també de la guàrdia civil contra els comitès de defensa de la república, els CDR, que ha acabat amb diverses detencions i amb acusacions de delictes de rebel·lió i terrorisme.

Ensenyament confirma el tancament d’una línia de p3 a l’escola Ítaca, i l’obertura d’una altra a l’escola Ginesta.

Vilanova acollirà la setmana que ve un nou congrés d’àmbit estatal, aquesta vegada a partir de la iniciativa de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova. Es tracta del Fòrum Universitat, Disseny i Empresa

Aquesta setmana ha començat el curs de certificat de professionalitat d’operacions auxiliars de manteniment aeronàutic a l’escola de formació aeronàutica de Vilanova, l’EFAV.

El periodista Antoni Bassas presenta a Vilanova i la Geltrú el llibre ‘Bon dia, són les vuit!’. Un recull d’experiències dels seus 14 anys al Matí de Catalunya Ràdio

La música serà el fil argumental de la sisena edició de la Fira Conte Va, va de contes que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 12 de maig.

S'ha consultat 51 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 10-04-2018

Comentaris (0)