Al dia notícies 12-03-2018

Incendi aquesta matinada en un pis d’un bloc del passeig Vilanova de Cubelles que ha obligat a desallotjar 18 veins. 7 d’ells han estat ingressats per inhalació de fum tot i que a hores d’ara 6 d’ells han estat ja donants d’alta. De moment es desconeixen les causes del foc.

El Garraf, juntament amb el Maresme i el Baix Llobregat van ser les tres comarques de la província de Barcelona que més pernoctacions hoteleres van registrar el 2017, segons el darrer informe de la Diputació de Barcelona.

L’Associació Viu comerç de Vilanova reitera en un comunicat la seva disconformitat amb el projecte de parc comercial i l’ampliació d’horaris comercials a la zona est de la ciutat i lamenten que grups de l’oposició com ERC no hi votessin en contra com, afirmen, els havien comunicat.

ERC ha respost i assegura que en cap moment va dir que votaria en contra de la sol·licitud per a l’ampliació dels horaris comercials

Només a Vilanova i la Geltrú es comptabilitzen fins a 34 espècies d’aus marines diferents.

Un grup d’aficionats a l’ornitologia han pogut aprendre a reconèixer i identificar-los gràcies a una activitat teòrica i pràctica organitzada pel Campus universitari de la Mediterrània.

Vilanova i la Geltrú ha tornat a acollir els premis 50 milimetres, organitzats per la Federació catalana de fotografia. Ha estat la 11a edició del certamen.

Actuació conjunta de dones falconeres de tot Catalunya en el marc dels actes reivindicatius del dia de la dona celebrats durant tota la setmana.

S'ha consultat 41 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 12-03-2018

Comentaris (0)