Al Dia Notícies 12-09-2014

Milers de persones del Garraf omplen els trams 8 i 9 de la Via Catalana que ahir va dibuixar una “V” baixa pels carrers de Barcelona. L’organització havia aconseguit omplir 34 autobusos que van sortir des de 4 dels municipis de la comarca. Als municipis de la comarca s’hi reparteixen els diferents actes festius i institucionals previs a la gran manifestació de Barcelona.

Unes 3000 persones participen a la Marxa de Torxes organitzada a Vilanova per reclamar la independència de Catalunya, la nit abans de la multitudinària V a Barcelona.

Més de 14.000 alumnes de primària i secundària tornaran dilluns als centres educatius del Garraf, en un curs marcat per la manera com es començarà a aplicar la nova llei educativa del govern central.

L’ofici solemne de festa major o l’exhibició de balls populars són alguns dels actes més tradicionals de la Festa Major petita de Canyelles, Sant Nicolau. La diada catalana porta cada any aquesta festa al municipi, que també ha viscut l’esclat pirotècnic del seu correfoc. I en esports, després del complicat debut de lliga la setmana passada contra l’Amposta, el CF Vilanova estrena els desplaçaments aquesta temporada visitant el novell Lleida B.

S'ha consultat 54 vegades en total, 1 vegades avui.
Al Dia Notícies 12-09-2014

Comentaris (0)