Al dia notícies 13-04-2018

La platja del Far de Vilanova viurà aquest estiu la seva primera temporada de bany amb una imatge totalment renovada, en la que els cotxes estacionats ja no hi seran presents. Els treballs de renaturalització de la platja s’estan enllestint. El nou model de platja per a aquesta zona del litoral vilanoví ocupa els primers minuts del Garraf al Dia d’avui.L’edició d’aquest divendres repassa una actualitat que ve marcada també per altres temes, com l’arribada de la targeta T-Verda a Vilanova. Núria Porras ha estat la primera vilanovina que ha rebut aquesta targeta que pot sol·licitar qualsevol persona, major d’edat, que estigui empadronada en un dels municipis integrants dins l’àmbit tarifari de l’ATM de Barcelona. Aquest títol permet viatjar gratuïtament dins de l’àmbit tarifari integrat de l’ATM de Barcelona, sis zones, durant tres anys. Això sí, per tenir-la, cal donar de baixa un vehicle sense etiqueta ambiental.
D’altra banda, també s’ultimen els preparatius per la fira d’ensenyament post-obligatori del Garraf, Zona E, que ocuparà la plaça del Mercat de Vilanova els dies 25 i 26 d’abril.
De l’actualitat cultural destaquem la presentació de la primera novel·la de Núria Jané, l’arxivera de Cubelles. Acaba de presentar al públic cubellenc ‘Els col·leccionistes’, una proposta que abraça diversos gèneres literaris.

S'ha consultat 28 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 13-04-2018

Comentaris (0)