Al dia notícies 14-03-2018

Vilanova tindrà un nou cicle de grau superior de gràfica interactiva. És una de les novetats anunciades al Saló de l’ensenyament que es celebra des d’avui a Barcelona. La capital del Garraf hi té estand propi per promocionar els estudis que ofereix la ciutat.

La sentència europea sobre les clàusules terra de les hipoteques ha fet augmentar per tres les reclamacions sobre serveis bancaris que es tramiten des de l’OMIC de Vilanova

Vilanova tanca amb un balanç positiu la marató energètica que durant el mes de febrer ha desenvolupat en 5 equipaments municipals. L’estalvi ha estat d’un 10% en el consum.

La grip a Catalunya continua anant a la baixa i es manté, segons el departament de Salut de la Generalitat, en un nivell baix d’intensitat.

38 empreses del Garraf han estat enguany reconegudes amb el distintiu Biosphere pel seu compromís per la sosteniblitat en l’àmbit del turisme

L’escriptora Lola Rojas té a punt una novel·la ambientada en la vida marinera de Vilanova i la Geltrú ‘La Gea, flor de la posidònia’ . Per fer-la possible hi ha en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Edita.cat.

S'ha consultat 27 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 14-03-2018

Comentaris (0)