Al dia notícies 23-09-2014

Vilanova i la Geltrú dóna suport a la consulta del 9 de novembre sobre la independència i recolzarà el president català, el govern de la Generalitat, al Parlament i els partits proconsulta perquè la votació sobre la independència pugui veure la llum en la data fixada. Ribes i Canyelles portaran també a aprovació la moció sobre el 9-N aquest vespre al seus plenaris.
Els dos candidats que han presentat candidatura a les primàries del PSC a Vilanova, Juan Luis Ruiz i Teresa Llorens, ja compten amb els avals necessaris per formalitzar les seves propostes de cara les municipals de 2015. Seran les dues opcions per conformar un nou equip per als socialistes de Vilanova. Avui, per cert, el diputat vilanoví Joan Ignasi Elena ha anunciat de abandona el seu escó al parlament, i es desdiu del seu pas al grup mixt que feia públic la setmana passada.
Vilanova confia a rebre al febrer els resultats tècnics de la diagnosi que està elaborant per revisar i actualitzar la mobilitat a la ciutat, després d’haver completat la primera fase de participació ciutadana. Canal Blau Televisió posa en marxa la programació de tardor aquesta mateixa setmana, i amb la voluntat d’apropar a les llars la realitat de la comarca en tots els seus vessants. I coneixerem millor el fons del Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, que compta amb més de 10,000 peces, però només un 15% de les obres estan exposades al museu. Aquests i altres temes, al Garraf al Dia.

S'ha consultat 33 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 23-09-2014

Comentaris (0)