Balanç de les primeres hores de funcionament del nou CAP de Ribes

La incorporació de nous professionals d’infermeria i medicina, afegit al fet que els usuaris de Rocamar ara estiguin adscrits a Roquetes, obliga a fer una reassignació de metges del Cap de Ribes. Aquest és un dels canvis que s’han efectuat coincidint amb la posada en marca del nou edifici del CAP Josep Bertran i Miret El nou centre està obert des d’aquest dilluns desprès de molts anys d’espera.

S'ha consultat 274 vegades en total, 1 vegades avui.
Balanç de les primeres hores de funcionament del nou CAP de Ribes

Comentaris (2)

  • Benvolgut espectador ,
   Totes les persones que surten en imatge han estat informades de l’enregistrament a la mateixa sala d’espera i se’ls ha preguntat (com es fa sempre en aquests casos) si tenien algun inconvenient al respecte. Ningú s’hi ha manifestat en contra.

   D’altra banda, CanalBlau comptava amb l’autorització de l’Institut Català de la Salut per enregistrar imatges a l’interior del nou CAP, tramitada per l’habitual via dels seus serveis de premsa i amb el vist-i-plau de la seva directora, que ha estat avui també entrevistada. Amb tot, si algú s’ha vist incomodat a posteriori per la seva aparició a la notícia , pot indicar-ho i sense inconvenient eliminarem la seva imatge del nostre arxiu per tal que no aparegui en futures informacions.

   Òbviament la intenció de la cadena no és molestar ningú, sinó informar, en aquest cas, de l’entrada en funcionament del nou CAP de Ribes. En cas que, involuntàriament, hagi succeït , els preguem que ens ho facin saber.

   Atentament,

   Serveis informatius de Canal Blau Televisió

Llista de pingbacks