[CRÒNICA] El CP Vilanova femení abusa d’unes no tant “Traviesas” de Vigo (10-0)

CP VILANOVA ESTACIÓ NÀUTICA: M.Bonvehí , M.Córdoba , P.Miret, M.Figuerola, M.Guerra – 5 INICIAL – C.Miret, M.Briva, P.Pascual, J.Arboles.

TRAVIESAS HC: C.López, C.Varela, L.Fernàndez, I.Vaz, Y.Noya – 5 INICIAL – A.Noya

GOLS: Min.7 M.Córdoba (1-0), Min.9 M.Córdoba (2-0), Min.16 M.Figuerola (3-0) / Min.1 M.Figuerola (4-0), Min.6 M.Guerra (5-0), Min.7 P.Pascual (6-0), Min.8 P.Miret (7-0), Min.11 P.Miret (8-0), Min.12 M.Guerra (9-0), Min.13 J.Arboles (10-0)

ÀRBITRE: Miquel Lapedriza

cpvngfem_gen5

El CP Vilanova Estació Nàutica compleix el tràmit i supera amb comoditat al Traviesas de Vigo per un contundent 10 a 0. Les jugadores de Jordi Mier han estat molt superior a les gallegues que s’han limitat a defensar en zona els 40 minuts de partit sense gairebé crear perill a la porteria vilanovina, defensada sense molts problemes per M.Bonvehí i M.Briva, que debutava avui a Ok Lliga.

Amb aquest panorama, on les vilanovines han acaparat la bola pràcticament tot el partit, els gols han anat caient a mesura que passaven els minuts, i a la primera meitat ja s’ha arribat amb un 3 a 0, gràcies als dos gols de Córdoba i al de Figuerola. A la segona meitat el cansament ha passat factura a les gallegues, que han vist com les vilanovines, sense pitjar gaire l’accelerador, augmentaven sense parar el marcador local i arribaven a la desena gràcies als gols aconseguits per Figuerola, que tancava el doblet, els dos de Mercè Guerra i de Pati Miret, el de Paola Pascual, i al de Judith Arboles que tancava el partit.

Amb aquesta victòria l’equip vilanoví segueix lluitant per classificar-se per la Copa de la Reina a falta de tres jornades per acabar la primera volta, un objectiu complicat però factible que es decidirà en les dues darreres jornades on s’enfrontaran a Palau de Plegamans i Alcorcón.

S'ha consultat 164 vegades en total, 1 vegades avui.
[CRÒNICA] El CP Vilanova femení abusa d’unes no tant “Traviesas” de Vigo (10-0)

Comentaris (0)