[CRÒNICA] El Liceo supera sense problemes al Patí (1-8)

CP VILANOVA: A.Povedano, P.Pàmies, J.Aragonès, D.López, E.Pujals – 5 INICIAL – S.Sabater, M.Cuevas, X.Pastó.

HC LICEO: X.Malian, J.Lamas, E.Lamas, J.Bargalló, T.Pérez – 5 INICIAL – J.López, L.Ordóñez, C.Carballeira

GOLS: Min.10 X.Pastó (1-0), Min.10 L.Ordóñez (1-1), Min.16 J.Bargalló (1-2), Min.18 J.Bargalló (1-3), Min.22 T.Pérez (1-4) / Min.1 L.Ordóñez (1-5), Min.14 J.Lamas (1-6), Min.20 J.Bargalló (1-7), Min.24 L.Ordóñez (1-8)

ÀRBITRES: A.Gómez, J.Melero

fotuss

Derrota clara del CP Vilanova davant d’un Liceo que s’ha mostrat en tot moment superior al conjunt vilanoví. L’equip de Josep Lluís Delriu ha anat de més a menys en un inici on ha sabut aturar les arribades gallegues gràcies a la bona feina d’Albert Povedano, però tot i posar-se momentàniament per davant gràcies al gol de penal de Xavi Pastó, els de Carlos Gil han empatat ràpidament i abans del descans ja han aconseguit tres gols més que han deixat tocat al patí.

A la segona meitat els vilanovins s’han anat apagant i el Liceo ha aprofitat la qualitat dels Bargalló, Lamas i Ordóñez per ampliar el resultat fins el definitiu 1 a 8. Amb la derrota sembla que el patí ha donat un petit pas enrere, després dels grans partits contra Reus i Barça, per sort el proper partit dels de Delriu és d’aquí 10 dies a pista del Vendrell.

S'ha consultat 96 vegades en total, 1 vegades avui.
[CRÒNICA] El Liceo supera sense problemes al Patí (1-8)

Comentaris (0)