[CRÒNICA] Jordi F. manté viu el CF Vilanova; i Bauli ‘mata’ el Torreforta al 89′ (1-0)

CF VILANOVA (1): Jordi Fernández, Galera, Cols, Lavilla, Molina (Eloi, 45′), Villa, Jarabo, Moha (Sacris, 90′), Rosa (Édgar Doblas, 83′), Contreras (Óscar, 45′) i Bauli (Barragán, 90′).

CDC TORREFORTA (0): Pedro, Puerto (Guaita, 68′), Yélamos (David, 50′), Toni, Rubén (Domenech, 90′), Cuqui (Eder, 74′), Quique (Carlos, 83′), Vieri, Jose, Luís i Ferri.

ÀRBITRE: F.J. Pazo Mora. TG: als locals Molina, Galera, Óscar i Bauli; i als visitants Quique, Guaita i Jose (2). TV: Jose, (56′).

bauli_torreforta_cfvng

Primera victòria a casa de la temporada del CF Vilanova, que ha guanyat per la mínima i gràcies a un gol a última hora de David Bauli sobre un Torreforta que segueix encallat en aquesta arrencada de lliga. La forta pluja que ha caigut durant gairbé tot el partit ha deixat la gespa de l’Alumnes Obrers difícil de practicar, i això ha complicat les coses a tots dos conjunts. Especialment a un CF Vilanova a qui li ha costat més adaptar-se. De fet, en el primer temps, el Torreforta ha estat millor i ha gaudit de diverses ocasions de gol, però les bones aturades de Jordi Fernández a xuts de Yélamos, Luís o Ferri, han evitat el gol tarragoní.
Al descans l’entrada d’Óscar i les indicacions del tècnic Manel Rodríguez han fet millorar un CF Vilanova que a partir d’aleshores ha patit menys i ha generat més. El propi Óscar Hernando i David Bauli han tingut opcions per marcar, que ha resolt bé el porter Pedro. El Torreforta s’ha quedat amb 10 per l’expulsió per dues grogues de José. I a l’altra àrea, Jordi Fernández ha seguit infranquejable, especialment en un xut de David des del punt de penal al que ha respost amb una gran mà a baix. El porter vilanoví ha mantingut el seu equip viu. I aquest esforç s’ha vist recompensat ja al final, quan els locals feia estona que buscaven amb insistència i mereixien el gol, amb la diana de Bauli, al minut 89. Molt treballada victòria dels vilanovins, que es mantenen a la zona capdavantera. El Torreforta, en canvi, amb 1 punt sumat de 12 possibles, està en descens.

El vídeo del partit, la crònica en imatges, demà al Garraf Al Dia Esports de Canal Blau TV.

S'ha consultat 375 vegades en total, 1 vegades avui.
[CRÒNICA] Jordi F. manté viu el CF Vilanova; i Bauli ‘mata’ el Torreforta al 89′ (1-0)

Comentaris (0)