[CRÒNICA] Set en blanc pel Vic en el final de “Tourmalet” del Patí (0-6)

CP VILANOVA: Àlex Aguilar, Marc Cuevas, Pol Pàmies, Esteve Pujals, Dani López – 5 INICIAL – Sergi Sabater, Xavi Pastó, Jordi Aragonès.

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Titi Roca, Roger Rocasalbas, Cristian Rodríguez – 5 INICIAL – Jordi Burgaya, Romà Bancells, Jordi Bartrés, Ferran Font.

ÀRBITRES: Iñigo López, Àngel Tavera. Targeta Blava a Jordi Bartrés.

GOLS: Min. 6 C.Rodríguez (0-1), Min.7 R.Rocasalbas (0-2), Min. 11 R.Rocasalbas (0-3)p, Min.21 J.Burgaya (0-4) / Min. 11 R.Rocasalbas (0-5)fda, Min. 19 F.Font (0-6)

cpvng_vic_cronica1

El Club Patí Vilanova perd amb el Vic per un contundent 0-6 a Les Casernes en un partit que ha servit per homenatjar a Jordi Torné, aficionat del Patí que morí aquesta setmana passada. El Patí, amb la novetat d’Àlex Aguilar a la porteria, ha buscat ràpidament crear ocasions, però la manca d’encert i la forta pressió visitant ha fet que l’electrònic es decantés favorablement als visitants gràcies als gols de Rodríguez i Rocasalbas al minut 6 i 7 de la primera meitat. Ja per darrera al marcador, el Patí ha fet un pas enrere i el Vic ha controlat el partit i al minut 11 Rocasalbas aprofitava un penal per posar el tercer. Esteve Pujals errava una falta directa al minut 17 que podria haver posat emoció el partit, però al 21 Jordi Burgaya matava qualsevol opció local posant el 0-4 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Patí ha pitjat l’accelerador, però les arribades i bones ocasions davant Carles Grau no s’han traduït en gols. En canvi, el Vic si ha aprofitat més les seves arribades i Rocasalbas posava de falta directa el 0-5 i Ferran font el definitiu 0-6.

Amb la sensació de millora a la segona meitat on el Patí ha estat capaç de competir amb el Vic, els de Josep Lluís Delriu visita la setmana vinent Voltregà amb l’obligació de començar a sumar, un cop ja ha jugat contra els rivals durs de la temporada.

S'ha consultat 122 vegades en total, 1 vegades avui.
[CRÒNICA] Set en blanc pel Vic en el final de “Tourmalet” del Patí (0-6)

Comentaris (0)