Dani López és baixa en un CP Vilanova que ja mou fitxa

CPVNG_DelriuEn les properes 48 hores prendrem decisions. Seran millors o pitjors, però mourem fitxa“. Així de contundent s’expressava el president del CP Vilanova Pau Viadel ahir, al plató del Garraf Al Dia Esports, en l’àmplia entrevista concedida a l’informatiu diari esportiu de Canal Blau TV. I ha complert. Avui el club ha donat la baixa a Dani López. L’experimentat jugador, fitxat aquest estiu procedent de l‘ICG Software Lleida, havia de ser una de les peces claus de la plantilla. Un dels pocs jugadors amb sobrada experiència a OK Lliga, i que havia d’estirar del carro d’un equip farcit de jugadors joves i inexperts. El seu rendiment, però, no ha complert les expectatives generades, i el CP Vilanova li ha obert la porta de sortida.

López, que va arribar fora de forma a la pretemporada, no ha trobat el seu lloc dins l’equip, i malgrat la voluntat del cos tècnic vilanoví de fer-lo sentir important al vestidor (va dur el braçalet de capità a partir de la baixa per lesió Òscar Martínez), les seves prestacions sobre la pista han estat molt per sota del nivell esperat, fet que poc a poc va anar restant-li minuts i va anar fent que perdés la confiança del tècnic, Josep Lluís Delriu.

La baixa de Dani López podria no ser l’única i en les properes hores el CP Vilanova podria anunciar més moviments. Hi ha possibilitats que les novetats tinguin a veure amb la porta d’entrada al club, perquè és conegut que els garrafencs temptegen jugadors i segueixen negociant per incorporar algun fitxatge, però com va dir el president Pau Viadel a Canal Blau TV, aquesta és una opció “no descartable, il·lusionant, però molt complicada“.

En un altre ordre de coses, el CP Vilanova ha començat a planificar la temporada vinent. No dóna per acabada l’actual, però sí és conscient que la permanència és gairebé una utopia, i no vol perdre el temps. I la principal notícia és que Josep Lluís Delriu seguirà sent l’arquitecte del CP Vilanova del futur. Malgrat s’havia especulat en les darreres hores amb la possibilitat que el tècnic vilafranquí abandonés la disciplina vilanovina, avui aquesta opció està descartada. De fet, de la mà del cos tècnic que encapçala Delriu aviat es podrien tancar els primers fitxatges de cara a la propera temporada.

S'ha consultat 614 vegades en total, 1 vegades avui.
Dani López és baixa en un CP Vilanova que ja mou fitxa

Comentaris (0)