Al dia notícies 05-09-2017

Ports de la Generalitat ja ha anunciat el procés de licitació del projecte de la plaça del Port que donarà continuïtat a la façana marítima.

Guanyem Cubelles denuncia l’augment de preu que ha tingut aquest servei públic per part de l’empresa que ho gestiona i acusen de irresponsabilitat al govern local. L’executiu de Rosa Fonoll argumenta que s’obrirà expedient sancionador a l’adjudicatari.

Ciutadans a Vilanova denuncia l’alcaldessa esprés que, per decret d’alcaldia, la policia local hagi retirat diverses vegades del despatx de la formació taronja la bandera espanyola. Lloveras, per la seva banda, afirma que sí estan complint amb la legalitat.

Ajuntament de Vilanova, Hospital de Sant Antoni Abat i Clínica Dental Vilanova signen un conveni per tirar endavant la iniciativa «Odontologia per tothom», que vol garantir la cobertura de determinats tractaments a infants i adults que no cobreix la sanitat pública.

En esports, ahir va arrencar els entrenaments de pretemporada el CP Vilanova. I el solidari “Fuerza Pepe”, equip campió de les 24 hores de futbol sala del Barri de Mar

S'ha consultat 10 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 05-09-2017

Comentaris (0)