Al dia notícies 06-03-2018

El ple de l’ajuntament de Vilanova ha donat via lliure a la ubicació del parc comercial de la Masia d’en barreres, que haurà d’estar construït abans del 31 de desembre de 2021.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Cubelles de 39 anys i amb antecedents penals per homicidi imprudent i un delicte de lesions després d’una baralla amb un altre home a Cubelles, que va acabar morint hores després per ferida d’arma blanca.

El govern de Cubelles ja té a punt una proposta de pressupostos per aquest 2018, que previsiblement podria portar al proper ple municipal. Ho farà després d’haver-los presentat aquest vespre a la població en audiència pública.

Aquest matí els Agents Rurals de la Generalitat han rebut l’avís de la presència d’un dofí mort a la platja de Ribes Roges, a Vilanova. És el segon que es localitza a les platges del Garraf en pocs dies. La setmana passada ja se’n va localitzar un altre de mort a la platja de Terramar, a Sitges.

Nova crida per demà per trobar donants de moll de l’os a Vilanova. Una iniciativa que impulsa l’escola Llebetx per un infant del centre que necessita un donant compatible.

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú acull l’exposició fotogràfica de Maria Àngels Ferrer sobre els mercats del món.

S'ha consultat 31 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 06-03-2018

Comentaris (0)