Al dia notícies 06-11-2017

Joan Martorell anuncia la seva baixa del PSC perquè no comparteix el paper que ha pres el partit amb l’aplicació de l’article 155. En breu renunciarà a l’acta de regidor de l’ajuntament vilanoví.

El Partit dels Socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf ha emès un comunicat en què afirma no compartir les decisions judicials, que qualifiquen de desproporcionades.

Una àmplia delegació de 200 alcaldes i alcaldesses han confirmat el seu viatge demà a Brussel.les per denunciar la repressió política, judicial i policial que afirmen, està desplegant el govern espanyol sobre Catalunya.

Vilanova acull un acte per demanar l’absolució dels sis antifeixistes que s’enfronten a 17 anys de presó per uns fets que es van succeir el 12 d’octubre de 2013 a Barcelona.

Tercera trobada de la Xarxa mai més que impulsa l’Amical de Mauthausen , per treballar des del mon local en la protecció de la memòria històrica sobre els deportats.

La setena edició d'”Un mar de tapes” de Vilanova continua apostant per potenciar el comerç local i el producte de proximitat.

Els Bordegassos no van poden fer realitat ahir a plaça un cinc de 8 que tenen a tocar. Tot i així la colla ha consolidat aquesta temporada els castells de vuit.

S'ha consultat 25 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 06-11-2017

Comentaris (0)