Al dia notícies 07-03-2018

El creixement de les comarques del Gran Penedès ha entrat en un estacament després d’un llarg període de creixements continuats per sobre de la mitjana catalana.

La construcció de la Biblioteca, la reforma del passeig Marítim o millores a la via pública de Cubelles són algunes de les principals accions que contempla el pressupost 2018, que és de 20.299.000 euros.

Els sindicats majoritaris han convocat una vaga laboral de dues hores coincidint amb el dia internacional de la dona.

El contracte del servei de neteja viaria de Vilanova i la Geltrú ha quedat prorrogat fins que no se’n convoqui un de nou. Dilluns el ple de l’Ajuntament va rebutjar una proposta de nou contracte per a dos anys.

Arxivat el cas del tiroteig que va tenir lloc a Gavà el juliol de l’any passat per part del mateix autor de l’homicidi d’un home al restaurant el Sindicat del Vi de Vilanova. El jutge considera que l’acusat pateix una malaltia mental que l’incapacita.

El Banc de sang i teixits és avui a Vilanova per buscar nous donants de moll de l’os. Forma part de la iniciativa solidària que ha impulsat a la ciutat l’escola Llebetx, on hi estudia un alumne que necessita trobar un donant compatible.

L’Associació de Minusvàlids i Cuidadors de Cubelles, l’AMICU, reclama als ajuntaments que actuïn amb més contundència contra els conductors que aparquen a les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

El @FIMPT portarà a Vilanova els ritmes colombians de Puerto Candelaria. El festival es farà enguany del 15 al 17 de juny.

S'ha consultat 22 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 07-03-2018

Comentaris (0)