Al dia notícies 07-09-2017

Vilanova i la Geltrú treballa amb una nova ordenança d’espectacles públics i activitats recreatives que ha de regular a nivell tècnic fires, concerts i activitats a la via pública.

Actuacions de millora a les escoles de Sant Pere de Ribes i els seus voltants abans de l’inici de curs. L’ajuntament hi destina enguany més de 50 mil euros.

La taula de l’Esquerra independentista de Vilanova i la Geltrú anima a la ciutadania a participar al referèndum de l’1 d’octubre i fa campanya pel sí a la independència de Catalunya.

Avui els ajuntaments del Garraf han rebut una carta signada tant per Puigdemont com pel vicepresident Junqueras en què se’ls demana que confirmin en 48 hores quins seran els col·legis electorals als respectius municipis.

L’Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova impartirà un nou itinerari formatiu que posa en marxa el SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Últims dies per veure al Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova l’exposició «La festa popular, la catalanitat cívica»

I en esports, el vilanoví José David Martínez frega el triplet en l’11a edició del Torneig Internacional Tambeach Catalunya, que un any més s’ha celebrat a Vilanova.

S'ha consultat 17 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 07-09-2017

Comentaris (0)