Al dia notícies 08-02-2018

El pressupost del Consell Comarcal del Garraf creix aquest 2018 prop d’un 30% respecte l’any passat i permetrà a l’ens comarcal gestionar més de 6 milions d’euros per diferents projectes.,

L’alcaldessa de Vilanova Neus Lloveras deixa la presidència de l’AMI. Ho deixa perquè, afirma, està acabant la seva carrera política i vol centrar-se en el seu darrer mandat com alcaldessa.

Som VNG denuncia que el govern de Vilanova està posant en risc, diuen, el servei de neteja viària i de recollida d’escombraries i demanen munipalitzar el servei.

Sant Pere de Ribes disposa des d’aquesta setmana d’un nou servei de recollida de residus, pensat sobretot perquè la població hi pugui llançar aquells residus que no es poden deixar als contenidors habituals.

Reconeixement estatal a l’inspector en cap de la policia local de Sant Pere de Ribes, que porta 15 anys al càrrec en aquest municipi i 30 anys de professió.

El foment vilanoví celebra un acte d’homenatge a la paraula recollint alguns versos satírics i carnavalescos que ha deixat a la ciutat aquesta festa al llarg dels anys.

L’entitat La Migranya repeteix l’èxit de l’any passat i s’endú dos dels reconeixements dels premis de la Màscara d’Or 2018: premi al millor curt i a millor actor per Otger Teixidor.15 entitats s’han presentat enguany al concurs.

S'ha consultat 28 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 08-02-2018

Comentaris (0)