Al dia notícies 12-01-2018

S’ha començat a desmantellar la xemeneia de la central tèrmica de Cubelles. Malgrat que des de l’exterior no és visible, des de fa uns dies s’estan fent els treballs de desmuntatge a l’interior d’aquesta estructura de més de 170 metres d’altura.
Vilanova permet de nou, aquest 2018, el pagament fraccionat d’impostos i taxes municipals, sense interessos afegits. També hi ha la opció de fer pagament per avançat.
Una resolució publicada pel Ministeri d’Agricultura el 29 de desembre fixa per al 2018 la superfície d’autoritzacions de nova plantació de vinya que es podrà concedir a l’Estat espanyol.
La festa dels Tres Tombs de Vilanova, la festa major d’hivern de la ciutat, viurà aquest cap de setmana els seus primers actes, amb el tradicional preludi que ho deixarà tot a punt per celebrar dimecres que ve el punt més àlgid de la celebració.
El grup de teatre l’Escotilló de Vilanova celebra els seus 50 anys damunt els escenaris. Ho faran amb una versió especial dels Pastorets, on actuaran actors i actrius que en algun moment o altre han participat en aquesta obra de teatre.

S'ha consultat 35 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 12-01-2018

Comentaris (0)