Al dia notícies 14-02-2018

Els Mossos d’esquadra al Garraf desarticulen un grup criminal de distribució i venda de droga al Garraf. S’han fet registres a Vilanova, les Roquetes i Sitges, i hi ha 38 detinguts.

El departament de Salut de la Generalitat treballa amb la possibilitat que el nou centre d’atenció primària de Ribes pugui entrar en funcionament a finals d’aquest trimestre, tot i que no té encara una data concreta

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’Agència Catalana de l’Aigua estan redactant un projecte de reforma a l’entorn de la riera que envolta les Roquetes. El consistori també té en projecte la creació d’una línia de bus local que enllaci els nuclis del municipi.

L’Escola Volerany de Vilanova i la Geltrú participa al projecte europeu Erasmus+ en el qual escoles de diferents països treballen plegades diferents activitats i desenvolupen diferents competències en xarxa.

Cubelles completarà el mes del xató els dies 24 i 25 de febrer, amb una doble jornada de xatonada que aquesta vegada buscarà compaginar gastronomia, comerç i turisme familiar.

Derrota del Calmar CP Vilanova davant d’un Voltregà que estava obligat a guanyar per mantenir el pols al capdavant de la classificació.

S'ha consultat 60 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 14-02-2018

Comentaris (0)