Al dia notícies 22-02-2018

L’avinguda de Vilafranca es reurbanitzarà al seu pas pel barri del Tacó de Vilanova en un termini de dos a tres anys . L’objectiu de l’executiu local és pacificar aquesta via conferint-li una tipologia de carrer i no d’actual carretera i ajudar a que el barri es revitalitzi a nivell social i econòmic, millorant també l’enllumenat , el mobiliari o els serveis. Ubicat a tocar del futur parc comercial que està projectat i que l’ajuntament presentava fa uns dies, els veïns del barri del Tacó veuen el futur equipament comercial com una oportunitat per dinamitzar social i econòmicament el barri i han fet ja arribar les seves demandes a l’ajuntament.

ERC de Vilanova assegura que, a dia d’avui, no pot votar a favor del projecte comercial de Masia d’en Barreres II. Abans diuen, cal un debat i un acord amb tots els agents implicats i condicionen el seu vot final al resultat del debat públic que convoquen l’1 de març al Centre Cívic del Tacó.

La policia local de Vilanova ha detingut un home de 34 anys que tenia retinguda la seva parella a l’interior del seu domicili, al sector de Can Xicarró.

La mort d’un manter es perfila com un nou element en el crim del pantà de Foix.

L’ajuntament de Sant Pere de Ribes ja ha rebut l’interès de quasi una trentena d’emprenedors del municipi que voldrien ocupar una de les places que oferirà el nou Espai Empresa de les Roquetes.

Vilanova ha reivindicat de nou la igualtat entre els salaris de dones i homes. Aquest migdia, la plaça de la Vila s’ha sumat de nou a l’Equal Pay Day.

Vilanova recorda l’obra del pintor Alexandre de Cabanyes amb dues exposicions i un llibre.

S'ha consultat 37 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 22-02-2018

Comentaris (0)