Al dia notícies 29-11-2017

El govern del PSC a Sant Pere de Ribes aconsegueix tirar endavant els pressupostos municipals per a l’exercici del 2018. Els comptes s’aproven amb el vot de qualitat de l’alcaldessa després de l’empat en la primera votació.

El primer candidat del Garraf a la llista Catalunya en comú-Podem que es presenta a les eleccions del 21 de desembre és Marc Martorell, que hi apareix en el número 39 per Barcelona.

El grup de Cubellencs acusa l’equip de govern de Cubelles de tergiversar el significat de l’expressió ‘casa de barrets’ que la regidora Ana Martínez va utilitzar en un moment del darrer ple, i per això, afirmen, no pensa demanar disculpes.

L’actor vilanoví Toni Albà, citat a declarar el proper 30 de gener com a investigat per un presumpte delicte d’injúries per alguns comentaris fets via twitter.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un pla de millora de l’entorn urbà a l’entorn dels eixos comercials del centre de la ciutat.

El número de la Grossa 1714 es posa a la venda a l’estanc número 14 de Vilanova. És un dels números més demanats, i s’ha esgotat en només hora i mitja.

Vilanova i la Geltrú presenta la programació de Nadal i Reis a la ciutat. la programació recull les activitats tradicionals nadalenques com el Retaule de Nadal, els Pastorets o el concert de Sant Esteve

S'ha consultat 19 vegades en total, 1 vegades avui.
Al dia notícies 29-11-2017

Comentaris (0)