Francis Álvarez nega tenir res a veure amb un vídeo ofensiu contra l’independentisme

El regidor de Ciutadans a Vilanova, Francis Álvarez, ha negat rotundament que ell sigui l’autor d’un vídeo que en les darreres hores ha circulat per les xarxes socials i en el que es veuen imatges de la plaça de la Vila de la ciutat, mentre l’autor va deixant anar greus insults contra l’independentisme català. El vídeo, de poc més d’un minut de durada, es va gravar durant els dies de Carnaval a la ciutat. L’autor va enfocant sobretot els elements grocs que aquests dies hi ha a la plaça, mentre va propinant insults ofensius contra les persones que defensen la llibertat dels Jordis, Junqueras i Forn, i contra el moviment independentista en general. Un cop el vídeo ha començat a circular a les xarxes socials, s’ha acusat Francis Álvarez de ser-ne l’autor. Ell mateix ha volgut deixar clar que ni ell, ni ningú de l’equip de Ciutadans a Vilanova, té res a veure amb el vídeo.

S'ha consultat 3.564 vegades en total, 1 vegades avui.
Francis Álvarez nega tenir res a veure amb un vídeo ofensiu contra l’independentisme

Comentaris (11)

    • Està clar que es ell, seguin una mica la seva trajectòria política, pots veure el tipus de fatxa que es, i com a tal tenen la costum de negar-ho tot. com es possible que sigui regidor, costa d’entendre.

      • Igual que els dirigentes independentistes, que aquests dies ho estan negant tot, afirmant que tot era simbòlic i que és va exagerar una miqueta el recòrregut (Mas dixit)

  1. Per la veu es pot saber clarament que és ell. Vergonya democràtica tinguis la ideologia política que tinguis. Vergonya que passi i vergonya que segurament no tindrà cap conseqüència i seguirà sent regidor. Una llàstima tot plegat.

Llista de pingbacks