Garraf al dia esports 11-06-2013

Pau Viadel, president del CP Vilanova, explica sense embuts la greu situació que travessa l’entitat, el futur de la qual està a l’aire. El primer equip necessita 30.000 euros per poder competir la temporada vinent a l’OK Lliga, i té 15 dies per aconseguir-los. Depenent de l’èxit o del fracàs d’aquesta recerca, el club té tres possibles opcions per tirar endavant.
Pel que fa al futbol, Fede Rafael i Santi Triguero, dos dels capitans del CF Vilanova s’acomiaden del club on han jugat les darreres temporades. I ho fan parlant clar i contundent, amb certa decepció per la manera com s’ha produït i, segons ells, decebuts amb algunes de les persones a les que consideren responsables d’aquesta situació.
Futbol i hoquei a banda, el gruix del programa se l’endú avui el món del motor, amb l’Entrevista.
Parlem a plató amb Albert Garduño, copilot de ral·lies que tot just fa unes setmanes ha tornat a la competició després d’una bona etapa fora de les carreteres. Al costat de l’andorrà Joan Carchat, i als comandaments d’un Renault Megane, Garduño torna a gaudir per les curses del Campionat d’Espanya.
Acabarem el programa coneixent un dels equips de base de la comarca, amb el videoclip de la base sobre l’Aleví ‘C’ del CF Vilanova.

S'ha consultat 24 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 11-06-2013

Comentaris (0)