Garraf al dia esports 14-06-2013

En un cap de setmana on el CP Vilanova havia de celebrar el fi de temporada amb un reconeixement als jugadors en la visita del Vic, la polèmica ha tornat a esquitxar el club de la capital del Garraf. Des de Maçanet, el Shum ha acusat l’equip de Josep Lluís Delriu de jugar primat pel M.Óptica Blanes, en el partit que els va enfrontar la setmana passada.
En futbol, el CF Vilanova segueix movent fitxa. Manel Rodríguez té dues noves incorporacions, que reforçaran la parcel·la defensiva de l’equip. Es tracta de Cristian Faura (ex Viladecans) i de Sergio Galera (procedent del Roda de Barà). Però els moviments al club no només afecten la planificació de la plantilla del primer equip. En les darreres hores el club ha fet oficial quin serà el nou organigrama del futbol base, on el més significatiu és la substitució d’una figura única, per un equip de tecnificació format per 4 persones: Carles Valldosera, Fede Rafael, Isma Álvarez i Agus Isabel.
A més, en aquest darrer programa de la temporada, anem fent la cloenda de l’any esportiu, i diversos actes i esdeveniments ens ho demostren. Els últims, el torneig del CP Cubelles i la Nit de l’Esport de Vilanova.
Per últim, el programa d’avui el tancarà el videoclip musical de la base de l’Infantil ‘A’ del CB Samà.

S'ha consultat 23 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 14-06-2013

Comentaris (0)