Garraf al dia esports 15-05-2013

El CP Vilanova Salut Dental obre l’informatiu d’avui. Escoltem veus autoritzades sobre les possibilitats de salvar la categoria que té el femení, quan només li queda un partit per jugar.
El Trofeu Primavera ja té campió de Copa. El Dímac Bar Serranito es va endur una final emocionant i amb polèmica, al derrotar per la mínima (3-2) un batallador UD La Collada Puzzle. Els roquetencs han estat els grans dominadors de la competició aquesta temporada, sumant un triplet històric (Supercopa Jepi Méndez, Lliga i Copa). L’altre equip que ha somrigut aquest cap de setmana al Primavera ha estat el Dansaires, que puja a 1a divisió després de vèncer als penals l’Amistad Bar Alegría.
L’esport base també serà protagonista del programa. Felicitem l’Infantil B del CF Vilanova, que s’ha proclamat brillantment campió de lliga. I serem a la 2a edició de l’Street Handbol de Vilanova.
Acabarem sobre rodes, amb les espectaculars imatges que ens deixa la 2a Clàssica Isaac Gálvez, celebrada el passat cap de setmana a Vilanova.

S'ha consultat 26 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 15-05-2013

Comentaris (0)