Garraf al dia esports 21-05-2013

Amb la permanència assegurada, el CP Vilanova s’està deixant anar i segeix evidenciant sobre la pista els problemes de manca d’entrenaments, endarreriments i demés problemes interns del primer equip de l’entitat. L’últim exemple el vam veure en la visita d’un més necessitat CP Calafell, que va passar per sobre dels de Josep Lluís Delriu, derrotant-los per 2-6.
També repassarem la jornada de bàsquet, on entre els nois destaca l’ascens “in extremis” del CB Cubelles i la derrota en el primer partit de la promoció de descens del CB Ribes, que es va deixar sorprendre pel CB Tiana i ara haurà de remuntar l’eliminatòria si vol mantenir-se a 1a Catalana.

En categoria femenina, repassem els marcadors de tots els equips de la comarca en la seva darrera jornada de lliga regular. Sense res en joc a cap categoria, destaquem el comiat de Xavi Lázaro al capdavant del primer equip del CB Samà, que va ser amb derrota contra el Sedis Efausa. I el derbi de 3a Catalana entre el filial samista i el CEVG, que es van endur les d’Ivan Olivera. Tots dos equips arribaven en forma, i la victòria va ser per l’Esportiu per 37-45.

S'ha consultat 23 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 21-05-2013

Comentaris (0)