Garraf al dia esports 24-04-2013

La polèmica Final a 4 de la Copa de la CERS continua generant notícies. L’última, qua s’han donat a conèixer els horaris dels partits, que podrien estar fora del marc legal organitzatiu. El CP Vilanova estudia prendre mesures, que passarien des d’una carta formal a posar en dubte la seva presentació per disputar la final. Encara relacionat amb el CP Vilanova, però en un altre ordre de coses també escoltarem alguns representants de la plantilla parlar sobre la dura situació que travessa l’equip a nivell econòmic. I veurem com està evolucionant aquesta temporada el segon equip, de 2a Catalana, que l’últim cap de setmana van derrotar sense problemes el CP Sant Ramon.
Encara pendent del cap de setmana, repassem alguns marcadors poliesportius. Males notícies per partida doble al CEVG, que va veure com els seus sèniors de korfbal i volei queien en la darrera jornada. El Bar Avenida de korfbal no va poder donar la sorpresa al camp del líder, l’Assessoria Vallparadís (24-16). Mentre l’Opticàlia Holandesa CEVG de volei segueix en la mala línia de tota la temporada, i aquest cop va sortir derrotat en la visita de l’AE Aula.
Per acabar, i aprofitant el dia d’ahir (Sant Jordi), recordarem l’especial La Banqueta que va repassar alguna de les propostes literàries d’autors de la comarca relacionades amb l’esport.

S'ha consultat 22 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 24-04-2013

Comentaris (0)