Garraf al dia esports 29-04-2013

Els tres equips de major categoria de la comarca ens han deixat resultats de signe diferent aquest cap de setmana. Una victòria, un empat i una derrota, que s’han repartit CP Vilanova, CF Vilanova i CP Vilanova femení, respectivament.
Sobre patins, els de Josep Lluís Delriu van recuperar la seva millor versió de tota la temporada, golejant a pista del Sant Feliu (0-8) i sumant tres punts que valen virtualment la permanència. Entre les noies, en canvi, missió impossible a Voltregà, on les de Jordi Mier no van tenir cap opció contra un dels candidats al títol.
A 1a Catalana, el CF Vilanova va treure un valuós empat del camp del Morell, penúltim classificat, malgrat les moltes i diverses circumstàncies adverses que va haver d’afrontar. Les moltes baixes per sanció i lesió, una banqueta inèdita gairebé sense presència de jugadors del primer equip i la matinera expulsió de Josep Maria van ser alguns dels ‘handicaps’ que va haver de superar l’equip de Delfí Ferreres per acabar sumant un punt gràcies als gols de Valldosera i Blas.

S'ha consultat 16 vegades en total, 1 vegades avui.
Garraf al dia esports 29-04-2013

Comentaris (0)