La Llotja, una nova cita per promoure els productes autòctons i la cuina del territori

La riquesa gastronòmica del Penedès i el Garraf, que comença amb la feina dels productors i continua amb tota una cadena que arriba fins al consumidor final, tornarà a la taula de la mà de la Llotja, un certamen que vol promoure els productes autòctons i la cuina genuïna del territori. Es tracta d’un esdeveniment enogastronòmic que anirà adreçat tant a professionals del sector, com al públic en general. I ja té dates. Serà del dijous 23 al diumenge 26 de novembre. Quatre dies durant els que se celebraran diferents activitats, sobretot presentacions i sessions tècniques que tindran a veure amb el que també es veu com un motor econòmic del Garraf i l’Alt Penedès. Els valors nutricionals de l’espigall, l’estalvi energètic en el sector vitivinícola o com crear un relat turístic a partir de la cuina autòctona són alguns dels molts temes que es tractaran durant les quatre jornades de la Llotja. Un esdeveniment que també ha organitzat un concurs de cuina obert a tothom, en el que les receptes que es presentin han de tenir un mínim de productes autòctons.

S'ha consultat 93 vegades en total, 1 vegades avui.
La Llotja, una nova cita per promoure els productes autòctons i la cuina del territori

Comentaris (0)