Rubén Cortés també deixa el CF Vilanova i torna a Aiguadolç

El davanter Rubén Cortés és l’última baixa del CF Vilanova. Com va avançar ahir Garraf Esports – Canal Blau en el seu compte de twitter (@G_Esports) i segons ha confirmat amb un comunicat oficial el club aquest mateix matí, Cortés deixa el CF Vilanova i acabarà la temporada a la UE Sitges, de 2a Catalana.

ruben_cortes_cfvng

L’extrem no ha tingut el protagonisme esperat en aquesta etapa al primer equip vilanoví. Una inoportuna lesió en el tram final de la pretemporada, que el va deixar fora de l’equip durant les primeres jornades, no el va permetre arrencar amb bon peu l’any i després, ja recuperat, li ha costat entrar en la dinàmica de partits i oferir el seu millor nivell. Com ja va passar en el cas de Kike Aranda, un altre jove futbolista que ha fet el trajecte Sitges-Vilanova-Sitges en els darrers mesos, ni el fet que hi hagi a la banqueta del CF Vilanova Manel Rodríguez, el tècnic que els va fer brillar tots dos a Aiguadolç, ha estat prou assegurança perquè els jugadors oferissin tot el seu potencial al Municipal dels Alumnes Obrers.

Club i jugador han confirmat que l’adéu podria ser només momentani, per jugar minuts, seguir guanyant experiència i recuperar la confiança, i que deixen la possibilitat oberta a tornar a encreuar els seus camins a partir de la propera temporada.

Amb l’adéu de Rubén Cortés ja són quatre els jugadors que han deixat l’equip un cop arrencada la temporada (els altres són el ja mencionat Kike Aranda, més Toni Pinilla i Cristian Faura), de manera que el CF Vilanova segueix alleugerint la plantilla. Tot plegat, en un entorn complicat a tots els nivells al club. Esportivament, estem a només uns dies de rebre al Municipal dels Alumnes Obrers el líder de la categoria, el FC Martinenc. I institucionalment, ens trobem en els dies clau perquè es desencalli la situació límit en que es troba el club, amb una dimissió en bloc a l’horitzó (a dia 31 de desembre) si no arriben a bon port les converses que mantenen aquests dies CF Vilanova i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, sobre la viabilitat de present i futur de l’entitat.

S'ha consultat 270 vegades en total, 1 vegades avui.
Rubén Cortés també deixa el CF Vilanova i torna a Aiguadolç

Comentaris (0)