Tendències 14

Fa 14 anys va néixer a Calaf, a la comarca de l’Anoia, Idensitat, un projecte d’art que buscava posar en contacte creadors i ciutadans per desenvolupar dinàmiques socials. De Calaf, aquest projecte es va anar estenent per la resta del país. I enguany, Idensitat ha estat guardonat amb els Premis Ciutat de Barcelona.
La Marea, Cafèambllet, Ets el que menges… La llista de nous mitjans de comunicació que estan apareixent a Internet és interminable. Tenen en comú que practiquen un periodisme independent, lliure d’interessos econòmics i polítics. Però… són rendibles? Seran el futur?
En un món en què regna la llum i marca el ritme de la vida, un home normal i corrent té una idea que pot canviar el rumb de les coses. Aquest és l’argument del curtmetratge Luminarius, una animació en stop motion d’actors reals.
La Pegatina és un grup de rumba i ska de Montcada i Reixac. Ara acaben de presentar una mena d’ aplicació videojoc per a mòbil. L’objectiu és donar a conèixer la música del grup i també promocionar-se entre els seguidors.

S'ha consultat 29 vegades en total, 1 vegades avui.
Tendències 14

Comentaris (0)