Tendències 19

SOCIETAT 2.0
Cultura Lliure
La societat sempre avança més ràpidament que les lleis. Mentre que els governs intenten lluitar contra la pirateria perseguint les pàgines de descàrrega i intercanvi d’arxius, la xarxa produeix una nova cultura popular que es basa en la remescla. Parlem de cultura lliure.
NOUS CREADORS
BCCN: Copia’m sisplau!
A Barcelona des de fa 4 anys se celebra un festival de cinema únic al món. Mostra pel·lícules, curtmetratges, documentals fets amb llicències creative commons. I a diferència d’altres certàmens, aquest no tan sols es deixa sinó que anima a altres ciutats del món que el copiïn.
VÍDEO CURIÓS
Black Mirror, 2a temporada
Fa un any, ja us vam parlar de Black Mirror, una minisèrie de ficció molt recomanable que explora la cara més fosca de l’ús que fem de les noves tecnologies. Avui en tornem a parlar perquè ja hi ha la segona temporada
DE PROP
Visual Forensics
No us heu preguntat mai com saben els científics la cara que tenien per exemple personatges de l’antiguitat? Visual Forensic aplica tecnologies punteres i coneixemens de diversos àmbits per dibuixar com van ser persones com Simon Bolívar o la reina Blanca D’anjou.

S'ha consultat 27 vegades en total, 1 vegades avui.
Tendències 19

Comentaris (0)