Tendències 20

L’Associació A Bao a Qu porta nou anys introduint el cinema, la fotografia i l’art en general en escoles i instituts. L’objectiu és que nens i adolescents es converteixin en creadors de les seves pròpies obres d’art, a la vegada que aprenguin valors com l’esforç, el treball en equip i el diàleg.
A molta gent no li agrada que li facin fotos. I surten disparats quan veuen una càmera. D’altres, no tenen cap mena de vergonya, i no tan sols es deixen retratar sinó que immediatament després pengen les fotos a les xarxes socials, encara que surtin en situacions realment compromeses. Som exhibicionistes per naturalesa?
Els artistes sovint s’apropien de tecnologies d’altres àmbits, com ara làsers utilitzats per fer mapes acurats, o fins tot càmeres càmeres de consoles, com la kinect de l’Xbox, per crear les seves peces. Els troben altres aplicacions i aconsegueixen coses fascinants com les que us presentarem avui.
El centre de suport a la creació Can Xalant després de 8 anys donant suport als artistes, va haver de tancar les seves portes per manca de suport econòmic de la Generalitat.

S'ha consultat 38 vegades en total, 1 vegades avui.
Tendències 20

Comentaris (0)